PETRA MWARO-JANSEN

Het wonderlijke verhalenboek

“Wat ons boek uniek maakt is dat het als een van de weinige kinderboeken in Nederland echte fotografie in plaats van illustraties bevat, wat de verhalen nog meer tot leven laat komen”

Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf

Het wonderlijke verhalenboek neemt kinderen middels korte, rijmende verhalen mee naar verschillende avontuurlijke en wonderlijke plekken, waar alles kan gebeuren. Soms spannend, soms grappig, maar altijd wonderbaarlijk.

Het boek bevat als een van de weinige kinderboeken in Nederland prachtige fotografie in plaats van illustraties, wat de bijzondere verhalen nog meer tot leven laat komen.

Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar, maar ook kleinere broertjes, zusjes én hun ouders zullen zich vermaken en verwonderen door de vele mooie kleurrijke beelden in het boek.

Het boek is hier te bestellen

Petra Mwaro fotograaf

Een heerlijk sprankelend kinderboek met mooie verhalen over de fantasie van kinderen. De rijmvorm leest prettig weg. Kinderen die al zelf kunnen lezen zouden de verhalen ook kunnen lezen.
De fotografie is net zo inspirerend als de verhalen en het boek kan zo op de koffietafel. Een aanrader voor kinderen en ouders!

Daphne

Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf

 

Ga je mee op avontuur?

In steeds een ander mooi verhaal?

Van pratende kevers tot vliegen zonder vleugels

Het is er echt heus allemaal

 We zullen niet te veel verklappen

Maar dit boek is best wel heel bijzonder

Sla het open, en je vindt vanzelf 

Steeds opnieuw een prachtig wonder

Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf