PETRA MWARO-JANSEN

Fine art fotografie

“Fine art fotografie vertelt een verhaal. Ik wil graag  jouw verhaal vertellen”

Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf

Fine art fotografie

Vóór de uitvinding van de foto bestond beeldende kunst voornamelijk uit schilderen, tekenen en beeldhouwen. Fotografie wordt nu echter beschouwd in dezelfde categorie als deze beeldende kunst. Net als schilderijen zijn foto’s opgebouwd uit compositie en perspectief. Beeldende kunstfotografie wordt ook wel fine art fotografie genoemd. Voorbeelden van fine art fotografie zijn portretten maar ook stillevens. Stillevens van bijvoorbeeld objecten die je dierbaar zijn kunnen herinneringen tot leven laten komen. Of het nou het servies van Oma is, of het zakhorloge van opa of jouw vintage parfumflesje. Misschien heb je ook wel objecten welke je herinneren aan die ene geweldige reis! Ik maak graag met jouw persoonlijke objecten en wensen, een stilleven die tot leven komt.

Fine art portretten kenmerken zich doordat er een verhaal zit achter het beeld. Dit verhaal komt puur en alleen tot leven als ieder detail in de foto klopt. Fine art portretten worden op maat gemaakt.

Neem contact op voor meer informatie.

De startprijs voor fine art fotografie is €395 incl. BTW.

Petra Mwaro fotograaf

Toen ik voor een speciale foto van mijn dochter bij Petra kwam was zij gelijk enthousiast. Ze begreep meteen wat ik wilde en kwam met fantastische ideeen waardoor de foto nog mooier zou worden. Wij werden erg proffesioneel ontvangen in haar fotostudio en alle voorbereidingen waren getroffen. Wat was dit leuk en mijn dochter heeft onwijs genoten. Het resultaat is verbluffend mooi geworden. Zoveel mooier als ik gedacht en in mijn hoofd had. Elke keer als ik naar de foto aan de muur kijk ben ik er super trots op. Een echt kunstwerk. Petra wat heb je dit geweldig gedaan!

Mariska

Petra Mwaro fotograaf

“Ik geniet enorm van het maken van fine-art. Ieder detail moet kloppen, de styling en compositie zijn essentieel. Ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt in het maken van fine-art. Als het dan eenmaal af is, mag iedereen zijn eigen verhaal creeren”

Petra Mwaro fotograaf

Stel hier je vraag

12 + 5 =