PETRA MWARO-JANSEN

Portret fotografie

’’Toen ik begon met professioneel fotograferen, wist ik zeker te weten dat ik nooit met kinderen wilde werken. Inmiddels zijn de portretten die ik heb geschoten met kinderen mijn favorieten en geniet ik ervan om ze zo echt mogelijk op de foto te zetten’’

Petra Mwaro fotograaf

Tarief portrait shoot €275 incl. BTW

Wat je krijgt:

– 45 minuten fotografie in mijn studio in Almere

– 3 bewerkte hoge resolutie digitale bestanden binnen 2 weken

– Directe selectie van de beelden op locatie

– Mogelijkheid tot een max van 3 personen

– Mogelijkheid voor extra bestanden voor €30 per bestand.

Een portretshoot voor kinderen is mogelijk vanaf de leeftijd van 1 jaar.  

Indien je visagie wenst, is dit bij te boeken in overleg.

 

Maak hieronder je afspraak.

 

Portretten

Tijdloze portretten die je blijven fascineren, waar je graag naar kijkt en aan je muur hangt? Ik maak ze in een subtiele painterly stijl. Nadat je een afspraak via de agenda hebt ingepland, ontvang je een mail met meer informatie over kleding, make-up en locatiegegevens. Ik ontvang je graag op het afgesproken tijdstip in mijn studio in Almere.

Ik vind het belangrijk jou zo echt mogelijk vast te leggen. Om die reden besteed ik altijd aandacht aan het creëren van een ontspannen sfeer. Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat jij de allermooiste portretten van jou en/of je familie ontvangt.

Tijdens het fotograferen kijk je mee op het scherm. Dit geeft je de mogelijkheid om direct jouw feedback te geven. Samen maken we een (voorlopige) selectie van beelden en deze ontvang je binnen 2 weken digitaal.

Mocht je een afdruk op dibond willen of een afbeelding in een baklijst, is de levertijd langer en in overleg. Indien gewenst, neem ik graag de verschillende mogelijkheden voor het afdrukken en inlijsten met je door.

 

Liever een foto met een uitgewerkt concept? Kijk dan hier bij bij mijn pagina over fine art.

Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf

’’In het begin van een shoot voelen veel mensen zich een beetje ongemakkelijk. Je staat niet iedere dag voor iemands lens. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en we nemen de tijd om een mooi resultaat neer te zetten. Ik vind het dan ook altijd fijn om te zien dat die ongemakkelijkheid al snel verdwijnt. Tijdens de shoot kijk je mee naar de beelden en maken we daarna samen de eindselectie’’

 

Petra Mwaro fotograaf

Petra werkt ongedwongen, professioneel en in een rap thempo. Ze ziet wat de kids nodig hebben om tot een geweldig resultaat te komen. Wij zijn zeer enthousiast, de foto’s zijn boven verwachting! We zien de karakters van onze kinderen terug in de foto’s. We zullen zeker een keer terugkomen. Petra heel erg bedankt!!

Ilse

’’Het vastleggen van jonge kinderen is een kunst apart, maar met geduld lukt het eigenlijk altijd. Juist het ontbevangene van kinderen levert geweldige beelden op. Lukt het een keertje niet? Geen probleem en plannen we kosteloos een nieuwe datum’’

Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf
Petra Mwaro fotograaf

Stel hier je vraag

3 + 6 =